Wil je ons helpen?

Vind jij balfolk leuk? Heel veel mensen maken het samen mogelijk. Wil je ook een steentje bijdragen, groot of klein, neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

We hebben hier een lijstje met voorbeelden van hoe je ons eventueel zou kunnen helpen;

  • Feedback;  we zijn altijd opzoek naar feedback. Heb je het gevoel dat iets beter kan? Laat het ons vooral weten, dan kunnen we er over na denken
  • Ideeën;  Heb je een goed idee? Voor de website, de nieuwsbrief of heb je ergens kansen voor balfolk gezien? Laat het ons weten!
  • Promotie; Om bals te blijven organiseren, is het belangrijk dat er geen verlies wordt geleden. Daarom zien we graag dat nieuwe mensen balfolk ontdekken zodat organisatoren kunnen blijven doen waar ze goed in zijn, en wij kunnen blijven dansen. We zijn daarom altijd opzoek naar ideeën en kansen om balfolk te promoten. Laat het ons vooral weten als je iets weet. We zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers voor ‘Team Promotie’.
  • Donaties;  De balfolkfabriek draaiend houden is helaas niet helemaal gratis. Voorbeelden van uitgaven die we moeten maken zijn het draaiend houden van http://www.balfolk.nl, het laten drukken van flyers en garant staan voor evenementen die verlies hebben gedraaid. Mocht je dit ontzettend tof vinden kan je ons helpen door te doneren. Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0144 2168 09 t.n.v. Stichting Balfolkfabriek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: