Verzekering

Stichting Balfolkfabriek heeft een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Hierin hebben we ook geregeld dat vrijwilligers verzekerd zijn tijdens hun werkzaamheden voor de stichting. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor Balfolk en wij vinden het belangrijk dat ze goed verzekerd zijn tijdens hun werk.

Bij grotere evenementen is het ook mogelijk om via de stichting een evenementenverzekering af te sluiten om bijvoorbeeld bepaalde gehuurde spullen te verzekeren. Gehuurde spullen vallen namelijk niet onder de aansprakelijkheidsverzekering. Via een evenementenverzekering kan ook een bepaald geldbedrag verzekerd worden.
Bij beide verzekeringen geldt dat het natuurlijk wel allemaal geld kost en er is ook een eigen risico is voordat de verzekering geld uitkeert. Het is dus een afweging van het risico dat je loopt en de kosten voor de verzekering. De aansprakelijkheidsverzekering loopt het hele jaar en geldt voor alle afdelingen van de stichting. Of het nuttig is om een evenementenverzekering af te sluiten bekijken we per evenement.
Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via stichting@balfolk.nl
%d bloggers liken dit: