De Adviesraad

 

De stichting draaiende houden doen wij gelukkig niet helemaal alleen. Balfolk is een community en er zijn veel mensen waar we op kunnen bouwen. In het bijzonder Louise Marius en Margot Sauter die als oud bestuursleden de stichting altijd met wijze woorden en bakken energie bijstaan. Misschien ben jij ook wel zo iemand! In dat geval, zijn wij ook jou erg dankbaar.

Louise Marius

Louise is geen bestuurslid, maar we kunnen gelukkig altijd bij haar terecht. Of het om thee gaat, om advies of regelwerk: Louise staat voor ons klaar. Heel gek is dat niet, want Louise is al jaren actief binnen balfolk. Ze heeft hiermee een groot netwerk opgebouwd vol waardevolle contacten en ook gewoon jaren ervaring. Ik denk dat er maar weinig is waar Louise ons geen antwoord op kan geven. Benieuwd naar wie deze kracht is achter de schermen? Ze heeft ook een website.

Margot

Afbeeldingsresultaat voor margot balfolkMargot was tot onlangs onze meest ervaren bestuurslid; ze was er al bij vanaf de oprichting van de stichting. Nu riep ze al wel enkele jaren dat ze er mee ging stoppen, maar elke keer wisten we haar weer over te halen om er nog maar een maandje aan vast te plakken. Ondanks dat ze niet meer bij het bestuur hoort, kunnen we haar gelukkig nog van alles vragen. Van een bal organiseren tot saaie documenten schrijven; Margot kan het allemaal.

%d bloggers liken dit: