Netwerkdag November 2017

Zie ook het  facebook-evenement

Dag iedereen die zich graag inzet voor Balfolk!

Balfolk doen we samen. Niet alleen het muziek maken en het dansen, maar ook het organiseren en zorgen voor goede samenwerking binnen Balfolk. Daarom brengt Stichting Balfolkfabriek graag enthousiaste mensen samen.  Iedereen die actief betrokken is of wil zijn bij Balfolk is welkom. Denk aan organisatoren, muzikanten, docenten, mensen die Balfolk graag bij nieuwe mensen promoten, enzovoort.

In de netwerk momenten in het verleden zijn al mooie dingen ontstaan, zoals het filmpje ‘Wat is Balfolk’ en een herleefde balfolk wiki. De netwerkdagen blijken ook mooie momenten om elkaar te leren kennen, hulp te vinden en contacten te leggen voor ideeen. 

De komende editie zal plaats vinden op zondag 19 novembermvoorafgaand aan het bal in Wageningen met Duo Montanaro Cavez, Duo De Schepper – Sanczuk. Vanaf 11.30 uur ben je welkom bij ontmoetingsplek ‘Thuis’ (Stationsstraat 32, 6701 AM), op loopafstand van het bal.

We hebben al wat ideeen over de invulling voor deze dag, maar jullie input is zeker welkom. Is er iets waar je het over zou willen hebben? Laat het ons weten! Wat het programma uiteidelijk geworden is, zullen we van tevoren communiceren waarna je vervolgens kan kiezen bij welke onderwerpen je aansluit. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor spontane ideeën op de dag zelf.

Voorbereiding
Om een zo goed en inspirerend mogelijk programma voor te bereiden, horen we graag van tevoren wie er komt, en wat je top-drie van onderwerpen is. Wil je graag komen? Vul dan zo snel mogelijk dit formulier in

Natuurlijk zijn we ook voor andere vragen of zaken die niet op het aanmeldingsformulier passen altijd te bereiken op stichting@balfolk.nl. Als je je liever via e-mail aanmeldt kan dat ook, vergeet dan niet op te schrijven wat je op het gebied van Balfolk doet of zou willen doen, waar je het met anderen over wil hebben, wat jij zou kunnen aanbieden/inbrengen tijdens de dag of waar je graag meer over zou willen weten.

Zien we je daar?

Groet,
Stichting balfolkfabriek
Anne, Marretje, Sander Poot, Mickel en Remco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: